Есть вопросы? Напишите нам!
info@pololga.ru
Зарегистрироваться Войти

Вход через логин и пароль

Забыли пароль?

Нет аккаунта? Регистрируйся прямо сейчас

Дух РэйкиДух Рэйки
  • Обучение Рэйки
    • Рэйки обучение для новичков
    • Рэйки обучение для продвинутых
    • 1 ступень Рэйки Усуи
    • 2 ступень Рэйки Усуи
    • Записи Рейки-часов за 2016 год
    • Записи Рэйки-часов за 2017 год
  • Сеансы Рэйки
    • Интерактивный список очищения и исцеления Рэйки
    • Индивидуальное сопровождение
    • 20 сеансов для исцеления от различных заболеваний
    • Сеанс на развитие интуиции
    • Сеанс на омоложение организма
    • Сеанс на усиление иммунитета
    • Сеанс на поднятие тонуса и настроения
  • Блог
  • Мероприятия
  • Магазин
  • Контакты
    • Обучение Рэйки
      • Рэйки обучение для новичков
      • Рэйки обучение для продвинутых
      • 1 ступень Рэйки Усуи
      • 2 ступень Рэйки Усуи
      • Записи Рейки-часов за 2016 год
      • Записи Рэйки-часов за 2017 год
    • Сеансы Рэйки
      • Интерактивный список очищения и исцеления Рэйки
      • Индивидуальное сопровождение
      • 20 сеансов для исцеления от различных заболеваний
      • Сеанс на развитие интуиции
      • Сеанс на омоложение организма
      • Сеанс на усиление иммунитета
      • Сеанс на поднятие тонуса и настроения
    • Блог
    • Мероприятия
    • Магазин
    • Контакты

    What makes a good Restaurant

    Дух Рэйки. Практика Рэйки для нового времени. › Форумы › How to build a Restaurant WordPress Website › What makes a good Restaurant

    В этой теме 0 ответов, 1 участник, последнее обновление  Поль Ольга 1 год, 8 мес. назад.

    Просмотр 1 сообщения - с 1 по 1 (всего 1)
    • Автор
      Сообщения
    • 19.08.2016 в 09:20 #6672

      Поль Ольга
      Преподаватель

      There are certain characteristics that distinguish a good restaurant from an average one. Such qualities help keep a good restaurant’s tables filled with satisfied customers. If your small business owns a restaurant, understanding some of the qualities it should have will increase its chances of creating repeat business and consistent profits.

      High-Quality Food

      A good restaurant sets a high standard for its food quality and ensures that guests receive the same quality with every meal. Serving quality food can earn your restaurant a good reputation and compel your guests to return for repeat visits.

      High-quality ingredients and an experienced cook are important to serving good food consistently. A good cook understands your guests’ needs and works well with the kitchen staff to ensure that guests receive their meal the way they ordered it every time.

      Good Overall Experience

      Providing good customer service in a clean environment helps to enhance your guests’ overall experience of your restaurant. The staff who interact with your guests should be courteous and maintain a positive attitude. Servers should know the menu well, deliver guests’ food and drinks on time, and quickly address any issues that an unsatisfied guest may have.

      All staff should help to keep the restaurant clean at all times, including the kitchen, food preparation areas and any areas that guests come into contact with.

      Different from the Rest

      If your restaurant provides good food and service but is too similar to other restaurants, customers may overlook your restaurant when deciding where to dine.

      A good restaurant should have one or more unique features that stand out in a customer’s mind and give it a competitive advantage over others. For example, your restaurant may be the only restaurant in town that makes its ingredients fresh daily or it may have an amazing view of the city that none of your competitors have.

      To make your restaurant different from the rest, one simple trick you can do is to make a great website with it. Some websites used these WordPress theme and made extra-ordinary impacts:

      • Restaurant WordPress Theme | NEM 

      • WordPress Restaurant Theme – Resca

      Good Business Management

      A good restaurant owner manages the business aspect of the restaurant properly, which increases the chances that it can provide quality food and service without interruption. Running your restaurant properly can also help boost your small business’s profits.

      You must manage your restaurant’s finances, keep good records and stay current with regulatory requirements, such as taxes and health inspections. For example, consistently paying your vendors on time reduces the risk of running out of items on your menu.

    • Автор
      Сообщения
    Просмотр 1 сообщения - с 1 по 1 (всего 1)

    Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться. Login here

    Поиск

    Рубрики

    • Истории о чудесах Рэйки
    • Рэйки-дневник
    • Школа Рэйки
    • Все отзывы
    • Разное

    Быстрые ссылки

    • Политика конфиденциальности
    • Публичная оферта
    • О Мастере
    • Магазин
    • Контакты

    Рубрики

    • Истории о чудесах Рэйки
    • Рэйки-дневник
    • Школа Рэйки
    • Все отзывы
    • Разное

    Мы в соцсетях

    • Вконтакте
    • Одноклассники
    • Фейсбук
    • Youtube

    ИП Поль Ольга Эдуардовна | ОГРН 307504424800021 | ИНН 504401097625 | e-mail: info@pololga.ru | Отказ от ответственности
    Соглашение об обработке персональных данных
    Copyright 2004-2018 (c)

    Хотите стать Мастером Рэйки?

    Начните свой Путь в Рэйки и присоединитесь к тысячам Мастеров по всему миру!

    Стартовать сейчас!